Merlucius cu legume la cuptor

de mihaelar63 in Peste, 9 Iun 2013 | 20587 vizualizari

 

Dintre pestii marini merluciusul este unul din cei preferati . nu este greu de cgicit de ce . Pentru ca are un gust nu foarte pronuntat si bineinteles ca nu are decat sirea spinarii , oase , ioc !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg trunchi merlucius
  • 2 cepe verzi
  • 1 ardei verde
  • 1 tija telina apio
  • 1 lingura boabe piper
  • 1/2 lamaie zeama
  • 4 linguri pasta de ardei Kapia
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 lingurita rasa sare de mare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merlucius cu legume la cuptor:

Trunchiul de merlucius se decongeleaza si se spala cu apa rece .

Legumele se curata . se spala si se taie rondele .

Asezati pestele intr-o tava , Sarati , stropiti cu lamaie  si puneti deasupra lui in mod uniform restul ingredientelor . Turnati o cana cu apa .

Tava astfel pregatita se da la cuptor 30 minute .

TIPS-URI

1

Alegeti bucati de peste potrivite ca marime , astfel nu va mai fi nevoie sa portionati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Merlucius cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Red fish pe pat de legume la cuptor